Spot on Yvonne

Ik ben Yvonne van Lieshout en ik zorg voor licht met Spot On Communicatie. Mijn merkwaardigheid?

 Ik hou van ‘echt’. Wil je truukjes, bel dan Hans Klok maar.  Niet raar dat ik in marketing ook op het échte verhaal focus. Mensen hebben het vrij snel door als je niet echt bent. Voordeel van écht is ook dat snel helder is of wij een match zijn. Belangrijk omdat we samen werken aan de verbeterpunten van je marketing – soms een lastige en confronterende klus.

•  Om jouw verhaal ‘spot on’ te krijgen, trek ik andere troeven: nieuwsgierigheid en grondigheid. Ik stel vragen en nog meer vragen om helder te krijgen wat je bedrijf bijzonder maakt, wie jouw product of dienst zou willen kopen en waarom. Ik geloof in een doordachte basis voor doelgerichte en effectieve marketing, in een plan om van ambities ook resultaat te maken.

•  Ik ben een snelle denker. Ik begrijp snel hoe bedrijven werken en waar de verbeteringen zitten. Een fraaie aanvulling op grondig, want ik hoor je al denken…. Dat duurt vast lang om tot de kern te komen. Niet dus!

•  Wat er precies achter zit, weet ik niet. Maar werken zonder te lachen vind ik niet te doen. Ik denk en associeer snel, doe dat vaak hardop en maak graag mensen aan het lachen. Misschien is er een goede cabaretier aan mij verloren gegaan.